11de OCRL Classic

zondag 4 augustus 2024

Wij heten alle liefhebbers met een oldtimer hartelijk welkom op onze 11de OCRL Classic, die dit jaar doorgaat op 04 augustus 2024 op de parking van het Cultureel Centrum te Lanaken. Zoals gebruikelijk is er de mogelijkheid voor deze leuke dag te starten met een overheerlijk ontbijt in het Cultuurcafé. 

Ook dit jaar zullen we jullie opnieuw de mooiste streken van ons groene Limburg laten zien.  Na de rit bieden we elke deelnemer een gratis tas koffie en een stuk vlaai aan.

De prijs per bestuurder bedraagt 15 euro, en het ontbijt kost 15 euro per persoon. Inschrijven kan via onderstaand formulier tot en met maandag 29 juli 2024. Na deze datum is de optie ontbijt niet meer mogelijk. Betaling kan via ons rekeningnummer: BE45 4532 0938 4189.

Dagindeling :

Vanaf 9u: inschrijving en het afhalen van de documenten (rallyplaat en roadboek) met optioneel een ontbijt.

Vanaf 10u30: aanvang rondrit

Vanaf 15u30: koffie en vlaai

We hopen jullie in grote getale te mogen ontvangen voor een gezellige en zonnige dag!

Tot dan!

 

Schrijf je in als niet-lid

Je kan jezelf online inschrijven als niet-lid voor deze activiteit door onderstaand formulier aan ons te verzenden. Ben je lid van Old Cars Rustiek Lanaken? Neem dan contact op met ons bestuur en ontvang de nodige instructies om jezelf als lid in te schrijven.

Je gegevens

Je wagen

Je gezelschap

De prijs voor een bestuurder bedraagt 15,00
De prijs per passagier bedraagt 0,00
De prijs per kind bedraagt 0,00

Ontbijt:

De prijs voor optie bedraagt 15,00

Bevestiging